• Fit

'Food' staat voor gezonde voeding. Individueel op zoek gaan naar een gezonde levensstijl die perfect bij je past en haalbaar is. Niet alleen voor jezelf maar voor het ganse gezin. Kinderen zijn de grootste uitdaging om de wereld van gezonde voeding te leren kennen. Keuzes leren maken wat is nu 'wel' of 'niet' gezond.

Gezond is echt niet saai of eentonig. Gezond is veel meer dan een blad sla en een wortel.


Voedingsadvies

Als voedingsadviseur wil ik je op weg helpen naar een gezonde levensstijl die blijvend is.

Samen gaan we op zoek naar eetgewoontes die haalbaar zijn.
Eetgewoontes die je niet alleen slanker maken maar ook meer energie geven en weinig dipjes.

Hoe gaan we te werk

Intakegesprek
+/- 1 uur
Oud vs nieuw
eetschema
Opvolging
1/2 uur

Kindervoeding

We willen allemaal dat ons kind gezond eet, goede punten haalt op school, leuke hobby’s heeft, veel vriendjes heeft,…

 

Dit alles vraagt veel van een kind en zeker van zijn lichaam. Als het daarbij nog eens ongezond gaat eten krijg je een kind dat weinig energie heeft, zich suf voelt en dikwijls hongerdipjes heeft.

Het is daarom belangrijk om je kind een gezonde levensstijl mee te geven. Dit start al van thuis uit. Als kinderen het goede voorbeeld zien thuis dan is dit al de helft van het werk.

Maar vaak zien we ouders met kinderen die allebei full time werken en die na een drukke werkdag geen zin meer hebben om iets gezonds op tafel te toveren.

Ook worden kinderen blootgesteld aan vele verleidingen. De voedingsindustrie en marketing pikken daar handig op in. Op iedere koek, snoep, yoghurt, frisdrank,… staat er een superheld of prinses op. Geen wonder dat elk kind recht naar die producten lopen. Maar als we dan eens kijken wat deze producten bevatten zien we vaak veel voedingsstoffen staan die je lichaam absoluut niet nodig hebben. Voedingsstoffen waar je kind helemaal niets mee is. Voedingsstoffen die eerder slecht en schadelijk zijn voor het kind.

Het is de dag van vandaag allemaal niet zo evident. Ik wil jullie op weg helpen en aantonen dat gezond eten gemakkelijk kan en niet saai hoeft te zijn. Ik geef je handige tips en weetjes mee om kids op een leuke manier meer groenten en fruit te doen eten. Het is ook belangrijk om aan je kind de juiste uitleg te geven. Waarom is gezond eten nu zo belangrijk? Hoe reageert je lichaam bij het eten van teveel suikers? Waarom is het belangrijk dat we water drinken? Waarom moeten we groenten eten?...

Je kind proberen te wapenen tegen al die foute invloeden. Hen op weg helpen om zelf een keuze te maken op een verjaardagsfeestje. Voorbeeld ik drink 1 appelsap maar daarna ga ik water drinken.

Het is helemaal niet de bedoeling om je kind op dieet te gaan zetten want kinderen zijn in volle groei en ontwikkeling. Dit zou hen meer kwaad dan goed doen.

Hoe gaan we te werk

Intakegesprek
+/- 1 uur
Oud vs nieuw
eetschema
Opvolging
1/2 uur

Prijzen

Intakegesprek
met bodyscan

30 €
Eetschema
Oud vs Nieuw

120 €
Begeleiding
& opvolging
om de 2 weken een half uur)
3 maanden
210 €
Losse bodyscan


20 €